Teremtsen rendet az AccountIT-val! - Felhőalapú, naprakész tárgyi eszköz nyilvántartás

Teremtsen rendet az AccountIT-val!

Ha egy vállalkozás jelentős mennyiségű tárgyi eszközzel rendelkezik, a hatékony működéshez elengedhetetlen a precíz és folyamatos nyilvántartás. A felhőalapú AccountIT tárgyi eszköz nyilvántartás szoftvere átlátható, precíz és folyamatos tárgyi eszköz nyilvántartást biztosít Önnek, amiben a tárgyi eszközöket fényképpel együtt egy gombnyomással megtalálhatja.

Felhőalapú, naprakész tárgyi eszköz nyilvántartás

A szoftver bármilyen tárgyi eszköz nyilvántartását lehetővé teszi, legyen az bútor, informatikai eszköz, filmes kellék vagy nagy értékű gyűjtemény. Az adott eszközről annak egyedi, vonalkódos azonosítója minden fontos információt és fényképeket is tartalmaz, vagyis Ön az azonosítással máris tudni fogja, hogy az adott tárgyi eszköz milyen állapotban és pontosan hol található. Az eszközadatok digitális rögzítése után többé nem fordulhat elő, hogy a munkatársak egy eszközről ne tudják, hogy hol található.

Mindez azt is jelenti, hogy az eszközmozgást Ön pontosan nyomon követheti azok egyik helyszínről a másikra történő áthelyezése esetén is, ami rendkívül előnyös, ha egy vállalkozás több telephellyel rendelkezik, vagy olyan a tevékenysége, ahol folyamatos eszközmozgás történik (pl. szállodaipar, IT szektor).

Az AccountIT cégünk saját fejlesztésű szoftvere, ezért széles paraméterezési lehetőségeket biztosít, és lényegében korlátlanul bővíthető, így a vállalkozás működésének és a tárgyi eszközöknek megfelelően – teljes mértékben testre szabható. Mivel felhőalapú, így egy internetes böngésző segítségével bárhonnan, bármikor elérhető.

A szoftver alkalmazásával a tárgyi eszköz nyilvántartás mindig naprakész lesz, ami jóval gyorsabb selejtezést tesz lehetővé, és kizárja a lappangó eszközök jelenlétét is.

Az AccountIT telepítése után az optimális alkalmazás érdekében cégünk személyre szabott, folyamatos technikai támogatást nyújt Önnek. Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot, és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!