Tárgyi eszköz leltár

A tárgyi eszközök leltározása minden vállalkozás számára kiemelten fontos, hiszen háromévente törvényi kötelezettség az üzleti év végén felmérni a legkülönbözőbb vagyontárgyakat. Mindemellett a tárgyi eszköz leltár a cég sikeres működése szempontjából is fontos, hiszen így lehetséges elkerülni a felesleges beszerzéseket, és elősegíteni a kiadások pénzügyi tervezhetőségét. Az eszközeiről vezetett pontos adatbázis segítségével hatékonyan működő, jól strukturált, sikeres céget építhet.

A tárgyi eszközök leltározásának elmulasztása megkárosíthatja a cégét, hiszen, ha egy-egy futó projekthez adatbázisba vétel nélkül kerülnek használatba új eszközök, a következő projektekhez való újabb és újabb eszközök megvásárlása felesleges kiadásokat generálhat. Amennyiben kiszervezett leltármenedzsmentet választ, lehetőség van az így lappangó, használaton kívüli eszközök beazonosítására, elkerülve a használati tárgyak elértéktelenedését, valamint megelőzve a felesleges, pazarló kiadásokat.

Tárgyi eszköz leltár irodában

Számunkra az ügyfelekkel való együttműködés a legfontosabb

A megfelelő leltározási technika cége tárgyi készletétől függ, ezért pontos helyzetfelmérést követően az Ön helyzetében legoptimálisabb módszert fogjuk javasolni projekttervünkben. Munkánk során hatékonyan párosítjuk a hiányokat és a többleteket, amiről ügyfeleink részletes kiértékelés formájában tájékozódhatnak.

A leltározás folyamata hiteles, amit a közösen kialakított Leltárutasítás garantál. A megoldást minden esetben az Ön cégére szabjuk, így biztos lehet benne, hogy a legjobb technikával teszi hatékonyabbá vállalkozása működését.

Hogyan dolgozunk?

Gyorsan és precízen. Ha igénybe veszi leltározási szolgáltatásunkat, nyugodt lehet: mi egyik eszközét sem hagyjuk ki a nyilvántartásból. Mindehhez segítségünkre van saját szoftverünk.

Az adatgyűjtés folyamata során fontos számunkra, hogy akár vállalkozásról, akár szupermarketekről, akár közintézményekről van szó, a napi munka zavartalanul haladhasson. Szoltáltatásunk keretein belül arra törekszünk, hogy minden a lehető leggyorsabban, valamint a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva menjen végbe. Egyedi fejlesztésű szoftveres rendszerünk segítségével objektíven, gyorsan és adatvesztés nélkül végezzük el a munkát.

Amennyiben úgy érzi, hogy sok a kallódó eszköze, előzetes adatok nélkül is vállaljuk a feltáró leltár készítését, amit az Ön cége így már könnyen alapul vehet új eszközök vásárlása esetén.

Mit foglal magában a tárgyi eszköz leltározás?

A leltározás folyamata magában foglalja a tárgyak felcímkézését vonalkódos címkével. A vonalkód a tárgyi eszköz egyedi azonosítóját tartalmazza, az eszközök egyéb jellemzőit szükség esetén a címkén van mód feltüntetni. Amennyiben szükséges, az eszközökről fényképes dokumentációt készítünk, amely a leltári adatokhoz hozzárendelhető.

Szolgáltatásunk keretében rendszeres felmérést is vállalunk, így meghatározott időközönként regisztrálhatjuk az apróbb hiányokat, illetve az új beszerzéseket.

Milyen időközönként és mely intézményeknek célszerű a leltározás?

Az új beszerzések és selejtezések pontos nyomon követéséhez érdemes évente ellenőrző leltárakat csinálni. Cégünk vállalja az időszakos leltárfelvételt is, de egyszeri leltárfelvétel esetén is hozzáférést enged a szoftveres adatelérésre. Minden vállalkozásnak és közintézménynek szüksége van szakszerű leltározásra, a vonalkódos technológia így bármilyen szervezet napi működését megkönnyítheti, illetve költséghatékonyabbá teheti azt.

Érdeklődjön munkatársainknál a leltározás lehetőségeiről, és kérje cégére szabott, egyedi ajánlatunkat!