AccountIT: tárgyi eszköz menedzsment program

Pontos, naprakész tárgyieszköz-nyilvántartás leltár szoftverrel.

Cégünk a tárgyi eszközök leltározását az ügyfelekkel szoros együttműködésben végzi.

A tárgyi eszközök leltározása elengedhetetlenül fontos minden vállalkozás számára, hiszen ezáltal nemcsak a felesleges kiadásokat kerülhetjük el, de az újabb beszerzések megalapozott pénzügyi tervezhetőségét is szavatoljuk. Emellett a precíz nyilvántartás nagymértékben befolyásolja a cég értékteremtő képességét is. Az általunk kínált leltár szoftver és szolgáltatásunk teljes mértékben a vállalkozás igényeire szabható, és mellettük zavartalanul folyhat a munkavégzés.

Az eszközök leltárba vételének elmulasztása mind számviteli, mind üzletfolytonossági szempontból komoly kockázatot jelenthet. Adódhat olyan eset, amikor egy futó projekthez kapcsolódó beszerzés során nyilvántartásba vétel nélkül, azonnal használatba kerülnek az új eszközök. A projekt lezárultával ezek elértéktelenednek, hiszen további hasznot nem termelnek. Kiszervezett leltármenedzsmenttel utólagosan is beazonosításra kerülhetnek a használaton kívüli, lappangó eszközök, így pedig megelőzhetőek a további szükségtelen beruházások.

Helyzetfelmérést követően kialakítjuk a legoptimálisabb leltározási metodikát, és ezek alapján elkészítjük a projekttervünket. A leltározás során párosításra kerülnek a hiányok és a többletek, melyről részletes kiértékelést készítünk ügyfeleink számára egyedi fejlesztésű leltár programunk segítségével. A teljes folyamat hitelességét a helyszíni leltárjegynyomtatás és -aláíratás garantálja.

Az egyedi fejlesztésű leltár szoftver előnye

Cégünk egyik legnagyobb versenyelőnye, hogy saját fejlesztésű leltár programot használ. Tapasztalt szakembereink tisztában vannak azzal, hogy a jó leltár szoftver felé támasztott legfontosabb elvárások közé tartozik a rugalmasság és a bővíthetőség, hiszen időről időre változhatnak, alakulhatnak, bővülhetnek a szolgáltatásunkat igénybe vevő vállalatok tevékenységei is.

A precizitás és az egyszerű kezelhetőség ugyancsak alapvető elvárás a professzionális leltár programoktól, amelyeknek az AccountIT maradéktalanul eleget is tesz, ahogy a vállalat egyéb területeinek, például az ügyfélszolgálatnak a támogatása.

A szakembereink által fejlesztett AccountIT leltár szoftver a hagyományos és a speciális feladatok ellátására is alkalmas, így az egyszerűbb működésű cégek és a bonyolultabb igényeket támasztó vállalatok számára is tökéletes választás. Szakembereink segítenek kiválasztani a megfelelő csomagot, vagy akár egyedi ajánlatot is adnak szükség esetén. Keressen minket bizalommal!