Készletleltár

Készletleltár a szupermarketbenAz éves kötelező készletleltár révén a vállalkozások nemcsak a készletkezelés akadálytalanságát tarthatják fent, de egyszersmind azt is biztosíthatják, hogy a beszerzési stratégiájuk minden tekintetben megfeleljen a piaci és az üzleti elvárásoknak.

A bolti készlet leltározásának kiszervezésével elérhetjük, hogy a mindennapi üzleti tevékenység zavartalanul folyjon, továbbá így a leltározás ne vonja el a nehezen nélkülözhető munkaerőforrást a vállalkozástól. Ráadásul, ha külső szolgáltató végzi az árukészlet nyilvántartásba vételét, a folyamat objektivitása is garantált. Ha igénybe veszi készletleltározási szolgáltatásunkat, biztos lehet benne, hogy pontos képet kap készleteiről. Legyen szó bolti leltárról, szállodai leltárról vagy éppen raktári leltárról, képzett kollégáink kellő szakértelemmel és körültekintéssel végzik akár hatalmas méretű készletek nyilvántartásba vételét is.

Cégünk biztosítja a teljes leltári infrastruktúrát, beleértve az adatgyűjtő és -rögzítő eszközöket, illetve a teljes szoftveres és hardveres hátteret.

 
 

Hiper- és szupermarket

A hiper- és szupermarketek leltározása igazi kihívást jelent egy külső szolgáltató számára, hiszen egy-egy áruházban több százezer terméket kell rövid idő alatt megszámolni és rögzíteni, így esetükben a raktári leltár elkészítése jelentős anyagi, időbeli és humánerőforrást igényel. Az áruházaknak a legtöbb esetben nincsen kapacitásuk a kötelező készlet leltár elvégzéséhez. A külső szolgáltatónak kiszervezett leltár esetén nem kell leltármenedzsmentet fenntartani, sem értékes munkaerőt elvonni a vásárlói igények kielégítésétől, így a leltár alatt nem kell bevételkieséssel számolnia. Mivel jelentős humánerőforrással rendelkezünk, ezért képesek vagyunk rövid idő alatt egy teljes áruház leltározását is elvégezni.

Friss- és mirelit áru

Különös bánásmódot igényel ezeknek a termékeknek a felvétele, hiszen nem mindegy, hogy darab- vagy kilós áruról van szó. Emellett a speciális tárolási mód is meghatározó tényező, hiszen a mirelit árukat a raktári leltár készítése során a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kell rögzítenünk a termék minőségének megóvása érdekében. A leltár során munkacsoportokat alakítunk ki, ami ugyan némi időveszteséggel jár, de a tárolási mód specifikussága miatt az esetlegesen keletkező kár nagysága mellett ez elhanyagolható mértékű.