Leltározás

Mi az, ami a legtöbb embernek elsőre eszébe jut a leltározásról? A végeláthatatlan számolás és a folyamatos utóellenőrzés. Az idő- és energiaigényes szervezés a leltár lebonyolítása előtt. A leltárt végző alkalmazottak elégedetlensége. Az anyagi kiesés, amit a leltár miatti bezárás hozhat magával. A pontatlan tételes elszámolás. A különféle leltározási módszertanok részleteiben történő teljes elvesztődés. A monotonitás. Káosz, fejetlenség, fejfájás, álmatlan éjszakák.

Cégünket azon elgondolás nyomán hoztuk létre, hogy a fent említett valós és olykor elrettentő helyzetekkel ne kellejen senkinek szembesülnie. A kiszervezett leltármenedzsmenttel egy csapásra megszabadulhat a leltározás minden nyűgjétől-bajától. Mert mi nem csak a leltár lebonyolításának fő mozzanatainál leszünk jelen, hanem a tervezéstől a lebonyolításon át egészen az ellenőrzésig mindent erős kézben tartunk.
Tudjon meg többet, érdeklődjön minőségi szolgáltatásainkról!

Leltárellenőrzés

Leltár készítés, leltározás

Fordulónapi vagy évközi minőségi, objektív és precíz leltár készítés, amivel hatékonyabbá teheti cége működését, megkönnyítheti alkalmazottjai mindennapjait.

Vonalkódrendszer bevezetése

Leltártípusok

Teljes leltár, részletleltár, nyitó leltár, évközi leltár, záró leltár, átadás-átvételi leltár, elszámoltató leltár, idegen leltár, vagyonmegállapító leltár.