Készletleltár

Készletleltár a szupermarketbenAz éves kötelező készletleltár révén a vállalkozások nemcsak a készletkezelés akadálytalanságát tarthatják fent, de egyszersmind azt is biztosíthatják, hogy a beszerzési stratégiájuk minden tekintetben megfeleljen a piaci és az üzleti elvárásoknak.

A bolti készlet leltározásának kiszervezésével elérhetjük, hogy a mindennapi üzleti tevékenység zavartalanul folyjon, továbbá így a leltározás ne vonja el a nehezen nélkülözhető munkaerőforrást a vállalkozástól. Ráadásul, ha külső szolgáltató végzi az árukészlet nyilvántartásba vételét, a folyamat objektivitása is garantált. Ha igénybe veszi készletleltározási szolgáltatásunkat, biztos lehet benne, hogy pontos képet kap készleteiről. Legyen szó bolti leltárról, szállodai leltárról vagy éppen raktári leltárról, képzett kollégáink kellő szakértelemmel és körültekintéssel végzik akár hatalmas méretű készletek nyilvántartásba vételét is.

Cégünk biztosítja a teljes leltári infrastruktúrát, beleértve az adatgyűjtő és -rögzítő eszközöket, illetve a teljes szoftveres és hardveres hátteret.

 

 

Lakberendezés

Ebben a szegmensben is rendkívül széles skálán mozognak az egyes termékek, az egyszerű műanyag pohártól egészen a háztartási gépekig. Ebből fakadóan nagy eltérés mutatkozik az egyes készletek között a mennyiség tekintetében is. További nehézség, hogy az elektronikai berendezések többféle azonosítóval vannak ellátva, ezért körültekintően kell eljárnunk, hogy a megfelelő kódon rögzítsük azokat. A hatékonyság érdekében fontos az optimális munkaerő meghatározása. Ebben nagy tapasztalattal rendelkezünk, így a leltár költséghatékonyan elvégezhető akár kis létszámmal is.