Készletleltár

Készletleltár a szupermarketbenAz éves kötelező készletleltár révén a vállalkozások nemcsak a készletkezelés akadálytalanságát tarthatják fent, de egyszersmind azt is biztosíthatják, hogy a beszerzési stratégiájuk minden tekintetben megfeleljen a piaci és az üzleti elvárásoknak.

A bolti készlet leltározásának kiszervezésével elérhetjük, hogy a mindennapi üzleti tevékenység zavartalanul folyjon, továbbá így a leltározás ne vonja el a nehezen nélkülözhető munkaerőforrást a vállalkozástól. Ráadásul, ha külső szolgáltató végzi az árukészlet nyilvántartásba vételét, a folyamat objektivitása is garantált. Ha igénybe veszi készletleltározási szolgáltatásunkat, biztos lehet benne, hogy pontos képet kap készleteiről. Legyen szó bolti leltárról, szállodai leltárról vagy éppen raktári leltárról, képzett kollégáink kellő szakértelemmel és körültekintéssel végzik akár hatalmas méretű készletek nyilvántartásba vételét is.

Cégünk biztosítja a teljes leltári infrastruktúrát, beleértve az adatgyűjtő és -rögzítő eszközöket, illetve a teljes szoftveres és hardveres hátteret.

 

 

Akvizíciós leltár

Akvizíció esetén rendkívül fontos, hogy a vásárló maximálisan tisztában legyen azzal, milyen készleteket vásárol fel, illetve vesz át. Az árumennyiség pontos ismerete azért is nagyon fontos, mert így sokkal könnyebb meghatározni az összértéket. Állandó és tapasztalt csapattal állunk megrendelőink rendelkezésére.
TÁRGYI ESZKÖZ KOMPLEX CÉGVÁSÁRLÁS ESETÉN

Kereskedelmi leltár gyorsan és egyszerűen

Átadás-átvételi leltár

Egy átadás-átvételre szánt készlet esetén kiemelten fontos, hogy a leltár százszázalékosan precíz és visszaellenőrizhető legyen, hiszen a cég gyakran a saját árukészletéből fedezi adósságait. Egyedi igény esetén könyvvizsgálói ellenőrzés után adjuk át az adatokat az illetékeseknek, ezáltal mindkét fél meggyőződhet az eredmények pontosságáról.