Rólunk

Áruleltár a DWS Inventoryval

A DWS Inventory Kft. a Discount Warehouse Systems Hungary Kft. leányvállalata, amely az anyacégből kiválva, annak eszközeit, know-how-ját átvéve csak a készletletározás szolgáltatói területére koncentrál. Célunk, hogy a specializálódás útján partnereink számára a minőséget és technikai szintet tovább emeljük.

Folyamatainkat évről évre fejlesztjük, optimalizáljuk. Modern informatikai hátterünknek köszönhetően, valamint saját fejlesztésű countIT rendszerünk lehetővé teszi, hogy a leltározási folyamat minden eleméről és folyamatáról valós idejű képet kapjunk. Az IT háttérnek köszönhetően lehetőségünk van partnereink számára egyedi folyamatok kialakítására is.

Az elmúlt évtizedben nyert tapasztalataink (élelmiszer, barkácsáruházak, sportfelszerelés, drogéria és parfüméria, lakásfelszerelés, stb.) biztos alapjául szolgálnak, hogy a gazdasági élet számos területén pontos készlet megállapítással végezzük a leltárfelvétel folyamatát. Tevékenységünk megrendelőink napi működése mellett, annak megzavarása nélkül, gördülékenyen biztosítjuk annak érdekében, hogy partnereink alaptevékenységükre, vevőik kiszolgálására tudjanak koncentrálni.

Írjon nekünk!

    Kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót teljes körűen megismertem, az abban foglaltakat elfogadom, személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok.