Év eleji eszközparkfelmérés leltár szoftver segítségével

Év eleji eszközparkfelmérés leltár szoftver segítségével

Az új év első hetei ideálisak olyan tevékenységekre, amelyekre év közben, a zsúfolt, dolgos mindennapokban ritkábban vagy kevésbé jut idő/energia. Ilyen például az eszközpark alapos felmérése, átvilágítása is, amelyhez egyedi fejlesztésű AccountIT leltár szoftverünk, illetve a szoftver mellé kínált teljes körű szolgáltatásunk hatalmas segítséget nyújt.

Tárgyi eszköz nyilvántartás, leltározás egyszerűbben

A leltározásról sokaknak mindmáig egy végeláthatatlan, idő- és energiaigényes, sziszifuszi munka jut eszébe, azonban ez már közel sem tükrözi a valóságot. AccountIT leltár szoftverünk és színvonalas szolgáltatásaink a leltározást, a tárgyi eszköz nyilvántartást nem csak precízebbé, gördülékenyebbé teszik, de az eszközökkel kapcsolatos pénzügyi döntései is tudatosabbakká, tervezhetőbbekké, ezáltal fenntarthatóbbá válhatnak. Ráadásul az AccountIT leltár szoftverünk használatával nem csak hadat üzenhet a fölösleges eszközbeszerzésnek (és az ezzel járó plusz költségeknek), de a jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelés gondját is levehetjük a válláról.

Optimalizálja a kiadásait már év elején!

Jól időzít az, aki az év első heteiben szánja rá magát, hogy számba vegye, eszközparkja pontosan miből is áll. Ilyenkor nem csak annyi a teendő, hogy utánajár, kinél milyen céges laptop vagy mobiltelefon van, de az is lényeges, hogy alaposabban is megvizsgálja, hogy jelen pillanatban eszközei milyen állapotban vannak. Szükség van-e az eszközök szervizelésére vagy egyenesen a selejtezésükkel kell foglalkoznia? Az eszközpark év eleji felmérése, elemzése segíthet rábukkanni a nem megfelelően működő gépekre, berendezésekre, amelyekkel a magasabb üzemeltetési költségekből is lefaraghat. De akár a céges kiadásokat is optimalizálhatja oly módon, hogy a jövőben nem költ felesleges eszközökre, mert naprakész, aktualizált adatai vannak cége működő eszközparkjáról.

Szeretne részletesebb tájékoztatást is kapni, esetleg cégére szabott egyedi ajánlatunk után érdeklődne? Keressen minket bizalommal!