Tanácsadás

A leltári készlet feletti kontroll a különböző cégek működésének alapvető eleme, hiszen a gyártás és a szállítás optimalizálása csak akkor lehetséges, ha a vezetőség és az alkalmazottak is pontosan ismerik a készletek mennyiségét, illetve minőségét. Nincs ez másként a tárgyi eszközökkel sem, hiszen a cég hatékony működését nagyban megkönnyíti, ha tudjuk, mely eszközöket érdemes leselejtezni, vagy adott esetben miből van hiány.

A hatékony leltározás lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan és jól átlátható módon ellenőrizzük a készletek valós állapotát, így meggátolva, hogy feleslegesen folyjanak el összegek a költségvetésből. A DWS Inventory csapata azért dolgozik, hogy minden esetben optimális leltározási technikákkal segítse a kisebb és nagyobb cégeket is. Kérje vállalatára szabott tanácsainkat, és tegye hatékonyabbá cége mindennapi működését!

Leltárfelvételi ív, leltárív előnyei és alkalmazása

Készletleltár vagy tárgyi eszköz leltár elvégzésekor abban az esetben javasolt a hagyományos leltárfelvételi ívek használata, ha a leltározni kívánt eszközök mennyisége aránylag kicsi. Tekintse meg a részleteket!

Vonalkódrendszer bevezetés: korszerű leltározás

Amennyiben a lefedni kívánt terület nagyobb, olyan megoldást kell választani, ami költséghatékony, segít időt és energiát spórolni, valamint precíz megoldást jelent a leltár elvégzésére. Válassza modern, vonalkódos rendszerünket!

Leltárellenőrzés: pontos és objektív

Bizonyos eszköz- és készletmennyiség felett érdemes lehet a leltárellenőrzés kiszervezését választani, hiszen így a cég működése leltározás közben is zavartalan marad. Kérje tanácsainkat, és válassza a leghatékonyabb megoldást!