Innovatív leltározás

Nem kell, hogy a leltározás hosszadalmas és terhes folyamat legyen! Egy megbízható vonalkódrendszer bevezetésével mind a tárgyi eszköz leltár, mind pedig a készletleltár procedúrája felgyorsítható és megkönnyíthető.

Vonalkódrendszer bevezetés

Úgy tűnik, manapság egyre kevesebben választják a papíralapon, ún. leltáríven történő leltározást. Erőforrások tekintetében valóban hasznosabb, ha a számolás során pontosabb eredményeket szavatoló azonosítórendszert használunk. Egy megbízható vonalkódrendszer hatalmas adatmennyiség rögzítésére és kezelésére képes. Általa az adatfeldolgozás lényegesen gyorsabbá és pontosabbá tehető.

Akár manuálisan, akár vonalkódolvasóval visszük fel a rendszerbe az adatokat, az azonosítórendszer átlátható és visszaellenőrizhető struktúrát garantál. Valós idő szerint, a lokációkat és az allokációkat figyelembe véve, minimális hibaszázalékkal dolgozhatunk. A készülékkezelés nem igényel különösebb szakértelmet, használata egy gyorstalpaló keretében könnyedén elsajátítható.

Csökkentse le az adminisztrációs időt, és döntsön a hatékony, vonalkódrendszeres leltározás mellett! Majd az számol Ön helyett! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

vonalkódrendszer bevezetés a leltározás megkönnyítésére